marți, 29 iunie 2010

Filmăm gratuit cererile în căsătorie!

După ce am testat noul site câteva luni bune, am conceput pentru viitorii miri și mirese o ofertă promoțională demnă de luat în seamă:


Știm că îți dorești un partener de viață deosebit și vrei să îl/o cucerești definitiv. Așa că îți oferim posibilitatea să îl/o surprinzi cu o ispravă pe care nu o poate uita: pentru că...
...Filmăm gratuit cererile în căsătorie!!!
Ofertă supusă unor termene și condiții. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.


Vă supunem atenției și următoarea ofertă:


1. (pentru contracte în valoare de minim 500 Euro:)

La contractele încheiate până la finele anului curent (2010), pentru evenimentele ce se vor desfășura în anul 2011, aveți ca bonus opțiunea nr.-ul 2 (Bridal & groom preparation (pregătirile mirelui și ale miresei)) în valoare de 100 Euro.

2. La filmarea la două camere video, beneficiați gratuit de opțiunea 6 (în valoare de 450 Euro! - Ce înseamnă pentru voi: Film de nuntă (un rezumat de maxim 2 ore, montat asemenea unui film artistic) & Transfer pe hard disk (se transferă fără pierderi de calitate, tot materialul brut dat de camera video, până la 5 ore de filmare. Hard diskul extern de 250 GB este inclus în preț. De asemenea, veți beneficia de back-up la dvd-urile dvs de nuntă, astfel încât să vă multiplicați repede și în număr nelimitat dvd-urile de nuntă.). Ofertă la contractele pentru evenimentele ce se vor desfășura în anul 2011, încheiate până la finele anului curent (2010)) – numai împreună cu pachetul esențial b sau c.

3. Ofertă limitată: pentru bugetele reduse de măsurile anunțate (și neanunțate încă) de austeritate: Pachet esențial cu filmare simplă, fără editare. Se filmează maxim 4 – 5 ore de material, ce se vor transpune pe DVD prin intermediul unui DVD recorder (procedeu de procesare video într-un singur pas); maxim 2 ore/DVD, rezultând un material video optim ca și calitate. Predarea proiectului în 5 zile lucrătoare. Preț: 295 Euro. (la acest preț vom dispune și de cele mai bune microfoane fără fir, pentru un sunet de calitate).

Mai multe detalii despre noua ofertă, accesând www.decebalstudio.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu