vineri, 2 iulie 2010

Practici neloiale față de mirii beneficiari de servicii video

Prin această intervenție vreau să atrag atenția asupra a câtorva aspecte:

1. Astăzi am primit confirmarea că un nume greu (BRAND consacrat și constănțean) implicat în afacerile de filmări și fotografieri nunți, ia evenimente în numele lui FĂRĂ a menționa că de fapt, TRIMITE PE ALTCINEVA LA EVENIMENT.
Modul de lucru: arată ”victimelor” (viitorilor miri) ceva făcut de acel nume(BRAND), încheie contractul (pe bani grei) și cu o ZI INAINTE DE EVENIMENT spune că de fapt va trimite pe altcineva...
P.S.: Nu văd nimic rău în a lua mai multe evenimente simultan și să trimiți pe altcineva la evenimentul respectiv, dar cu CONDIȚIA ca BENEFICIARII (mirii) să ȘTIE acest amănunt. Altfel, o iau ca pe o înșelăciune.

2. Alții, fac o ofertă de servicii foto-video de câteva mii de euro(!!!), după care vin cu o ofertă ”greu de refuzat”, gen ”hai că renunțam la TVA/factură...”e.t.c. și îți propun contractul de 1000-2000 și ceva de RON...De regulă, un ochi experimentat, observă că aceștia oferă servicii îndoielnice.

Dacă veți avea nuntă și ați citit aceste rânduri, aveți șansa la servicii din această branșă mai bune. Chiar îmi doresc să am competitori corecți și din ce în ce mai buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu