joi, 18 septembrie 2014

B2B Special

...Adică Born to be Special


Am participat la deschiderea acestui centru și vă mărturisesc că ambiția acestor părinți (cei care au inițiat proiectul)  îmi dă curajul să cred că putem spera la a trăi într-o lume mai bună!

Am filmat la nunta lui Ciprian și a Ramonei , le-am aflat o parte din poveste, de-altfel, deosebită. Ramona, a fost cerută în căsătorie de către Ciprian, prin intermediul ziarului Cuget Liber, acolo unde a publicat o integramă. Rezolvarea integramei, era ”Vrei să te măriți cu mine?”. O poveste frumoasă de dragoste, la care viața a răspuns ciudat, ar spune unii. Au un copilaș special, cu probleme neuromotorii., pe nume, Călin. M-am întrebat de ce oare tocmai ei au parte de așa ceva..? Ei bine, Ciprian și Ramona, au luat acest fapt ca pe o provocare, iar răspunsul lor, este implicarea în dezvoltarea Centrului B2B Special. Acolo unde ei și alții ca ei sau care vor să ajute, pot ajuta copii cu astfel de probleme să devină sănătoși. Îmi doresc și eu să văd asta!


Pentru mai multe detalii sau mai bine, dacă doriți să contribuiți la acest proiect, accesați http://www.copiisuflete.ro/

Succes! :)

Cu drag, Banica Decebal
www.decebalstudio.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu